Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Úspěch Matěje Hlávky v celostátní soutěži Vypravuj! 2018 aneb Klání vypravěčů

Velký úspěch se podařil Matěji Hlávkovi, žáku ze třídy 6.B naší základní školy. V druhém ročníku celostátní soutěže Vypravuj! 2018 aneb Klání vypravěčů postoupil /z celkem 200 zaslaných příspěvků /mezi sedm finalistů v II. kategorii, kde soutěží žáci 2. stupně.

Přesvědčil na základě výkonu zaznamenaného na videoprezentaci odbornou porotu, že patří mezi zdatné vypravěče. V pátek 6. dubna 2018 v Praze v divadle Minor proběhne velké finále soutěže, kde se sejdou nejlepší vypravěči ze všech kategorií a předvedou svůj výkon osobně porotě složené ze známých osobností. 

Matěj je už od prvního stupně ZŠ výborný a vášnivý čtenář. Své zálibě se věnuje i v Čtenářském klubu, kde jsme soutěžní příspěvek o knize, Kostlivci vrací úder od Morgana Wintera, připravili a za vydatné technické pomoci pana trenéra Martina Galluse, čímž mu děkuji za spolupráci, natočili a uložili na Youtube.

Pochvalu si zaslouží i Alena Fojtíková, Tereza Pinkavová a Lucie Koníková, které též natočily videoprezentaci o knize Básník v báglu, kterou můžete na Youtube rovněž zhlédnout.

 Současně všechny příznivce knih chceme upozornit na diváckou soutěž:

 Na kanálu You Tube mohou kamarádi, spolužáci, rodiče a známí hlasovat (lajkovat) pro nejlepší soutěžní příspěvek, který postoupil do finále této soutěže. Během slavnostního vyhlášení bude vyhodnoceno také diváckou cenou video, které dostane nejvíce hlasů. Hlasování veřejnosti bude ukončeno 1. dubna 2018 v 17:00 hodin.

https://www.youtube.com/watch?v=qAhJiGuFZrU

 Podpořme společně prosím MatějeUsmívající se. Zhlédněte soutěžní videa a nalezněte inspiraci pro četbu. Děkuji a přeji všem mnoho krásných chvil s knihou... Petra Svobodová

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz