Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon ZLATO A BRONZ Z REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ZŠ

Lázeňské město Karlovy Vary hostilo 12 nejlepších týmů z České republiky, které spolu 30. 5. – 1.6. soupeřily o pohár ministra školství.
Turnaj republikového finále volejbalové Sportovní ligy základních škol byl rozdělen do dvou dnů. První den hrály družstva o postup z rozlosovaných skupin a následujícího dne o celkové umístění. Naši chlapci i dívky se 1. den úspěšně probojovali ze skupin a dalšího dne naskočili do semifinále.
 
zlato_21
 
Děvčata bohužel nestačila na domácí družstvo Gymnázia a SOŠ z Chodova a musela se připravit na souboj o 3. místo. Ten svedly se ZŠ Nový Jičín, kde ukázaly, že jsou bojovnice a i po zklamaní z prohry v semifinále dokážou zatnou zuby a hrát dál. Po vítězství 2:1 na sety si vybojovala 3. místo.
Naši chlapci byli v semifinálovém kole ti úspěšnější a po dramatickém zápase se ZŠ Nový Jičín je očekávalo velké finále! Jejich vyzyvatelem byla ZŠ Příbram. Atmosféra byla skvělá. Centrální kurt, přes 800 diváků a televizní kamery v zádech. Nervozita byla znát. Po prvních nejistých míčích se však naši kluci ujali vedení a už soupeře nepustili. 2:0 na sety a 1. místo pro ZŠ Prokopa Diviše! Skvělý volejbal a skvělý tým!
Z turnaje si nevezeme jen medaile, ale především nezapomenutelný zážitek!
Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz