Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon 4. kolo Jihomoravského minivolejbalu v Letovicích

Naši mladí hráči zeleného a modrého minivolejbalu /5. – 6. ročník ZŠ/ se v neděli  3. března 2019 vypravili na již čtvrtý  Turnaj Jihomoravského minivolejbalu 2018/2019. Tentokrát si ti nejlepší  hráči v kraji změřili své dovednosti na palubovce haly Sokol Letovice. Znojemský okres opět reprezentovali hráči a hráčky VK PFN Znojmo – Přímětice. Dařilo se jim výtečně. Z 38 družstev, jež jsou podle průběžné výkonnosti  rozděleni do šesti skupin, si družstvo našich chlapců M5 vybojovalo druhé místo, ale celkově si zatím o 20 bodů uhájili prvenství mezi modrými družstvy, což je vynikající! Tentokrát chyběl ze zdravotních důvodů Martin Kravec a o skvělý výsledek se postarali žáci pátého ročníku: Jiří Donát, David Knebl a Šimon Rozsypal.

brezen_34


I naši další minivolejbalisté hráli výborně. Družstvo M1 ve složení :  Daniel Pelech, Jan Pořický, Vojtěch Širůček a Tomáš Lintner  skončilo na 7. místě. Ještě více si ceníme výkonu družstva M2, jemuž chyběl kvůli nemoci klíčový hráč a přesto ve druhé nejlepší výkonnostní skupině tito chlapci opět zvítězili. Za družstvo hráli: Oliver Plánský, Milan Hlávka a Matyáš Štancl.

Naši hráči zeleného minivolejbalu , kde hrálo celkově 26 družstev ve čtyřech skupinách, si rovněž vedli  dobře. Někteří bojují v první skupině se šesti nejlepšími týmy v kraji a tentokrát opět  Z1 získali 1. místo. Postarali se o to: Štěpán David, Patrik Mareš a Anna Zobalová. V celoroční soutěži jsou jen o 10 bodů na krásném 2. místě.

Všem hráčům a hráčkám, kteří se zúčastňují této soutěže v barevném minivolejbalu, přejeme hodně sportovních úspěchů a radost ze hry. Děkujeme trenérkám, trenérům i rodičům za čas, který  dětem věnují a budeme držet pěsti na poslední finálové kolo, které se uskuteční v dubnu pro všechny barvy minivolejbalu v Brně.

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz