Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Nejlepší klub Jihomoravského minivolejbalu je VK PFN Znojmo

Poslední dubnovou neděli ,  28.4.2019, zasvětili  mladí hráči VK PFN Znojmo minivolejbalu.  V Brně na Vodově ulici, v hale pro míčové sporty, odstartoval  Finálový turnaj již 17. ročníku Jihomoravského minivolejbalu 2018/2019. Vynikající družstva z VK PFN  Znojmo opět skvěle reprezentovala okres Znojmo. Turnaj je celoroční a v tomto závěrečném  kole změřily své síly všechny kategorie barevného minivolejbalu. Celkem se na  16 hřištích odehrálo 30 kol hraných po osmi minutách a do zápasů se zapojilo 165 družstev, tedy přes  500 minivolejbalistů.

finale_5

 

Hala byla nabita nejen hráči a jejich příznivci, zejména trenéry a rodiči mladých sportovců, ale především energií a pozitivními emocemi. Opravdu bouřila povzbuzováním a zdařilé útoky, či vybrání míče bylo oceněno nadšeným potleskem .  A jak si vedly znojemské týmy? /Většinou žáci ZŠ Prokopa Diviše a MŠ, Znojmo – Přímětice. /

Už podle nadpisu můžete předvídat, že se jim dařilo výborně. Znojemští hráči a trenéři si odvezli  zlatý pohár a obdrželi poukázku na nákup sportovních pomůcek. VK PFN Znojmo byl vyhlášen jako Nejlepší klub Jihomoravského minivolejbalu!!

 V celoroční soutěži se podařilo získat z 31 družstev celkově krásné druhé místo v žlutém minivolejbalu  Karlu Krymovi 2.B! Se spoluhráčem Martinem Páleníkem 2.B zároveň vyhráli finálový závěrečný turnaj. V červeném minivolejbalu z 35 družstev nasbírali za celý rok nejvíce bodů a s velkým náskokem zvítězili Kristýna Pokorná 4.B a David Veselý 4.A. V zeleném minivolejbalu jsme také zabodovali! V celoroční soutěži se naše družstvo drželo z 30 družstev na prvním místě, ale nakonec  Anně Marii Čírtkové, Anně Zobalové 5.B a Davidu Štěpánovi  5.A jen o pár bodíků uniklo a obsadili pěkné 3.místo. V kategorii modrého minivolejbalu, kde soutěžilo 38 týmů a už se hraje téměř vše podle pravidel šestkového volejbalu, nenašli přemožitele a po celou sezónu si udrželi vynikající první místo Martin Kravec 6.A, Jiří Donát, David Knebl a Šimon Rozsypal 5.B. Na pěkném šestém místě skončili Alex Nachtnebl, Vojtěch Širůček, Daniel  Pelech a Tomáš Lintner 6.A. Všichni hráči VK PFN Znojmo  skvěle reprezentovali náš okres, za což jim, paním trenérkám / Lence Pavlíkové, Lence Mandátové, Lence Malcové, Iloně Nechvátalové, Radce Kufové, Nikole Barcalové/ i pánům trenérům / Ladislavu Fialovi, Martinu Gallusovi, Janu Šťavovi/ a rodičům patří dík.

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz