Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Areál Městského lesíka prověřil mladé běžce a běžkyně

V úterý 24.9.2019 se hned po ránu na nebi objevilo sluníčko, což bylo prima pro účastníky Okresního finále AŠSK v přespolním běhu družstev. Základnu měli běžci v areálu tenisových kurtů v Leskách a tratě byly opravdu náročné. Po startu museli závodníci vždy zvládnout vyběhnout prudký kopec, pak obkroužili obvod lesíka podél silnice a do cíle se běželo z kopce. Mladší i starší děvčata a mladší žáci absolvovali trať dlouhou 1800 metrů, starší chlapce prověřila trať 2800 metrů.

okresni prebor_2

 

A jak si vedli žákyně a žáci z naší školy? Musíme podotknout, že složení družstev výrazně ovlivnila ,, marodka", ale i přesto se v poli závodníků ostatních základních škol neztratili. Nejlépe se závod vydařil družstvu starších dívek, obsadily v konkurenci devíti základních škol nádherné 2. místo. Za družstvo závodily: Skvělá Žaneta Havlíková, Kateřina Kravcová, Kamila Poláková, Tereza Pinkavová, Sofie Menšíková a Miriam Fričová. Družstvo mladších žákyň i žáků obsadilo 5. místo. Nejlépe z našich mladších děvčat běžela Hedvika Jana Barteysová a Sofie Kumerová, z mladších chlapců Martin Kravec a Oliver Plánský, ze starších chlapců, kteří obsadili 10. místo, byl z našeho týmu nejrychlejší a zároveň nejvytrvalejší sebastián Seifert a Lukáš Veselý. Všem běžcům, kteří zvládli náročnou trať, blahopřejeme, protože překonali sami sebe!  

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz