Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Minivolejbal VK PFN ZNOJMO vybojoval 11x zlato

O uplynulém víkendu 20.10.2019  v Brně na Vodově ulici, v hale pro míčové sporty, odstartoval již 18. ročník Jihomoravského minivolejbalu 2019/2020 a nechyběla u toho ani vynikající družstva z VK PFN Znojmo, která reprezentovala okres Znojmo. Turnaj je celoroční a v tomto prvním kole změřily své síly všechny kategorie barevného minivolejbalu. V jednotlivých skupinách mezi sebou bojovalo většinou sedm týmů. Celkem se na  16 hřištích odehrálo 34 kol hraných po osmi minutách a do zápasů se zapojilo 182 družstev, přes  500 hráčů.

minikvalifikace_1

Hala tedy opravdu bouřila povzbuzováním rodičů , hráčů i spoluhráčů. A jak si vedly znojemské týmy? Výborně! Celkem zvítězily v jedenácti skupinách.

V nejmladší kategorii, žlutém  minivolejbalu, v níž startují převážně žáci 2. tříd, vybojovali znojemští dvakrát 1. místo. Zasloužili se o to Patrik Pošvanc , Antonín Kopeček a Jan Švanda, Milan Kutlák. V oranžovém minivolejbalu, hrají žáci 3. tříd, zvítězily čtyři naše týmy! Bez porážky zůstali tito hráči: Karel Krym, Filip Pokorný, Martin Páleník, Michael Doubek, Jonáš Kohut, Tomáš a Matyáš Vorbisovi, Viktor Švejcar, Denisa Dvořáková a Štěpán Neubert.

V zeleném minivolejbalu vyhrály svoji skupinu tyto hráčky: Martina Petrášková, Natálie Vašatová a Kristýna Pokorná.

V modrém minivolejbalu, hrají žáci šestých tříd, znojemští mladí volejbalisté zvítězili ve čtyřech skupinách! Zasloužili se o to: David Krejčí, Petr Sádlo, Ondřej Martínek, Šimon Rozsypal, Patrik Mareš, Hynek Hruška, Kristian Plánský, Štěpán David, Jiří Donát, Tadeáš Kucer, Martin Neubauer, Anna Zobalová a Adéla Volcová .

Všem mladým hráčům volejbalu reprezentujícím  náš okres v barvách VK PFN ZNOJMO blahopřejeme a přejeme úspěšnou sezónu. Zároveň děkujeme  trenérkám a rodičům, že vedou děti ke sportu!

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz