Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Úspěchy minivolejbalistů nejen v celoroční soutěži Jihomoravský minivolejbal 2019/2020

Volejbalový klub Královo Pole Brno dne 31.5.2020 zorganizoval ve svém venkovním areálu v Brně za Lužánkami turnaj, Velká cena Brna v minivolejbale. Znojmemský VK PFN vyslal do boje několik týmů žáků pátých a šestých tříd a ti nepodlehli nepřízni počasí, nezalekli se deště, větru ani chladu a zcela tento turnaj opanovali.
minivolejbaliste_2
V kategorii zeleného minivolejbalu zvítězilo družstvo VK PFN Znojmo - Přímětice Z1 ve složení: Natálie Vašatová, Kristýna Pokorná a Martina Petrášková. V modré kategorii vyhrál rovněž tým z VK PFN Znojmo - Přímětice M1, zasloužili se o to tito hráči: David Knebl, Jiří Donát a Tadeáš Kucer. Druhé místo vybojoval znojemský tým VK PFN Znojmo - Přímětice M2: Hynek Hruška, Štěpán David, Nicol Waldová a Nikola Zimmerová. I třetí místo obsadili mladé volejbalistky ze Znojma: Adéla Ráčková, Anna Zobalová, Sofie Kummerová a Natálie Hellmanová. Děkujeme jim za vzornou reprezentaci Znojma a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů. Dík patří i rodičům, kteří děti na turnaj přivezli a navzdory nepěknému počasí neztráceli dobrou náladu a děti povzbuzovali.
 
V rámci tohoto turnaje byla vyhodnocena celoroční dlouhodobá soutěž s názvem, Jihomoravský minivolejbal 2019/2020. Bohužel kvůli opatřením vlády / nouzový stav/ se odehrálo pouze pět turnajů, neproběhl závěrečný finálový turnaj, tudíž byla soutěž uzavřena a vyhodnocena na základě průběžných výsledků. Znojemští minivolejbalisté opět potvrdili své kvality. V kategorii žlutého minivolejbalu, žáci první, druhé třídy, zvítězili Antonín Kopeček a Patrik Pošvanc. V kategorii zeleného minivolejbalu celkové prvenství vybojovaly: Natálie Vašatová, Kristýna Pokorná, Martina Petrášková. V modrém minivolejbalu se se shodným počtem bodů dělili o 1. - 2. místo hráči z VK PFN Znojmo - Přímětice / David Knebl, Petr Sádlo, Tadeáš Kucer, David Krejčí/ s hráči z družstva Sokol Letovice, 3. místo opět patřilo volejbalistům z VK PFN Znojmo - Přímětice / Šimon Rozsypal, Hynek Hruška, Patrik Mareš, Kristian Plánský/. Věříme, že výkony těchto mladých volejbalistů jsou příslibem pro slibnou budoucnost znojemského volejbalu. Děkujeme za přízeň všem fanouškům a podporovatelům. 
Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz