Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod Součásti školy Školní jídelna

PostHeaderIcon Otevření nové jídelny

Základní škola Prokopa Diviše v Příměticích se do nového školního roku může pochlubit nově zrekonstruovanou školní kuchyní a jídelnou. Novou jídelnu si v pondělí 5.9. jako první okusili žáci 4. tříd, celkem se ve škole stravuje přes 400 dětí a učitelů. 

Slavnostního otevření se za zřizovatele školy účastnil místostarosta Jan Blaha, který společně s vedoucí kuchyně Magdou Jelínkovou přestřihl pásku do nových prostor jídelny a kuchyně. „Žákům bych rád popřál, aby se jim v nových prostorách líbilo a aby jim tu i chutnalo. Získanou energii můžete přetavit do chuti učit se, čímž se ještě zkvalitní výsledky a úspěchy školy. Kuchařkám přeji, aby se jim v nové kuchyni dobře vařilo. Díky přistoupení k těmto rozsáhlým opravám se zastaralá a nevzhledná kuchyně a jídelna proměnily v moderní, barevné a příjemné prostředí,“ řekl Blaha.

V měsících červenec a srpen proběhla rozsáhlá oprava školní kuchyně a jídelny, která zahrnovala celkovou obnovu prostoru školní jídelny, což znamenalo novou podlahovou krytinu, obklady stěn, nový mobiliář a osvětlení. Autorkou návrhu interiéru školní jídelny je městská architektka Iveta Ludvíková, která se snažila o to, aby prostředí jídelny bylo díky použitým barvám veselé a hravé a díky tomu blízké školní mládeži. Najdeme zde čtyři různé barvy, které se opakují na židlích, obkladech stěn a dokonce i na velkých nástěnných hodinách. 

Další částí opravy byly úpravy školní kuchyně – zrekonstruoval se prostor výdeje obědů, obklady, podlaha, vnitřní kanalizace a vodovod či vzduchotechnika. Rozsáhlou modernizací prošlo i vybavení kuchyně.  Celkové náklady na opravu byly 5,7 milionů korun.

Otevření nové jídelny

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz