Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Žijeme kulturou

Přestože se naše škola profiluje jako sportovní, kulturní akce samozřejmě nesmí chybět. V dubnu jsme zavítali do Městského divadle v Brně hned na dvě představení, pro děti z 1. stupně to byl pohádkově ladědý muzikál Let snů Lili a pro žáky 2. stupně představení Duch. Obě inscenace byly na mimořádně výborné úrovni s perfektními výkony herců a zpěváků a svědčí o tom, že toto divadlo může konkurovat i evropským divadelním scénám.

     Další dlouho očekávanou událostí naší školy bylo Listování. Lukáš Hejlík, Alan Novotný a Lenka Janíková zalistovali tentokrát těmito knihami: Bertík a Čmuchadlo od Petry Soukupové, Ztraceni v čase od Petry Braunové a Gottland od polského autora Mariusze Szczygiela.
    Kulturní akcí v závěru května byla již tradiční Škola hledá superstar pro 2. stupeň. Je fajn, že naše děti nejenom poslouchají písničky, ale dokáží je i zazpívat a když k tomu vymyslí překvapivou choreografii s kostýmy a rekvizitami, je i na co se dívat. Celou Superstar skvěle moderovaly naše výborné deváťačky, Renča Jírovská a Terka Smolíková, a je bezva, že se zapojily všechny třídy 2. stupně. O pořadí pak rozhodly hlasy všech žáků, a to následovně: 1. místo 9.B, 2. místo 8.A, 3. místo 8.B. Za sólový zpěv si pak prvenství "vyzpívala" Ivana Šťavová ze 6.A. 
Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz