Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Oslavy 100. výročí vzniku Československa

I naše škola se zapojila do republikových oslav 100. výročí vzniku Československa. V pátek 26. října už ráno přišli žáci do školy oblečeni v barvách naší státní vlajky. Oslavy začaly slavnostním projevem p. ředitele ve školním rozhlase, na něj navázali žáci rozhlasového kroužku, kteří vzpomenuli  události české historie  a zazněla naše státní česká hymna.

100 let_1

 

 První vyučovací hodinu si všichni žáci školy povídali se svými třídními učiteli o tomto významném dni, besedovali a rozmlouvali. Žáci 9. tříd soutěžili ve vědomostním kvízu, který byl tématicky zaměřen na vznik Československa. Poté se v dopoledních hodinách sešli všichni před školou, aby zasadili náš národní strom-  „lípu svobody“ . Tohoto symbolického aktu se zúčastnili i představitelé města Znojma, pan  starosta Jan Grois a místostarostové Jan Blaha a Jakub Malačka. Pietní akt byl zakončen zpěvem naší české hymny. Následně se žáci, oblečeni v barvách trikolory,  přesunuli na školní hřiště, kde vytvořili živou státní vlajku. 

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz