Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Minivolejbalisté uspěli na Turnaji JM 2018/2019 v Brně

Naši mladí hráči zeleného a modrého minivolejbalu /5. – 6. ročník ZŠ/ se 6. ledna 2019 vydali na již třetí  Turnaj Jihomoravského minivolejbalu 2018/2019. Tentokrát se ti nejlepší  hráči v kraji utkali na palubovce haly pro míčové sporty na Vodové ulici v Brně. Znojemský okres již tradičně reprezentovali hráči a hráčky VK PFN Znojmo – Přímětice a dařilo se jim výborně. Z 38 družstev, jež jsou podle průběžné výkonnosti  rozděleni do šesti skupin, si družstvo našich chlapců M5 opět vybojovalo celkové prvenství, což je vynikající a musíme vyzdvihnout fakt, že tři ze čtyř hráčů tohoto vítězného týmu  jsou teprve žáci pátého ročníku, tudíž budou moci hrát v této kategorii i příští sezónu. Družstvo tvoří tito hráči: Martin Kravec, Jiří Donát, David Knebl a Šimon Rozsypal.

I naši další minivolejbalisté hráli výborně. Družstvo M1 ve složení : Alex Nachtnebl, Daniel Pelech, Jan Pořický a Tomáš Lintner  skončili na 5. místě a udrželi se v první skupině. Ještě více si ceníme výkonu družstva M2, jemuž chyběl kvůli nemoci klíčový hráč. Přesto ve druhé skupině tito chlapci zvítězili a vybojovali si tak na příští turnaj možnost změřit si síly s těmi nejlepšími. Za družstvo hráli: Oliver Plánský, Jakub Kaláb a Matyáš Štancl. Znojmo má tedy v dalším kole tři družstva ze sedmi v první skupině!!

Naši hráči zeleného minivolejbalu , kde hrálo celkově 26 družstev ve čtyřech skupinách, si také vedli  dobře. Bojují rovněž v první skupině se sedmi nejlepšími týmy v kraji a obsadili pěkné 4. místo. Postarali se o to: Petr Sádlo, Hynek Hruška, Anna Čírtková a Anna Zobalová.

Všem hráčům a hráčkám, kteří se zúčastňují této soutěže blahopřejeme k dosaženým výkonům a přejeme hodně sportovních úspěchů a hlavně radost ze hry. Děkujeme trenérkám, trenérům i rodičům za čas, který  dětem věnují.

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz