V neděli 21. května se konal v areálu ZŠ Prokopa Diviše ve Znojmě - Příměticích první beachový turnaj sezóny našeho VK Znojmo - Přímětice. Kvůli nepřízni počasí, zejména mokrému a studenému písku jej bohužel musely organizátorky přesunout do tělocvičen. Radosti z pohybu a společnému sportování rodičů a dětí, či sourozenců to naštěstí nevadilo. Sešlo se celkem jedenáct soutěžících dvojic, které většinou doprovázeli i další členové rodiny, včetně těch nejmenších, z nichž se jistě v pozdějším věku stanou též milovníci volejbalu.
A kdo odcházel domů s medailemi na krku?
Ve žlutém minvolejbalu zvítězil Ríša Pošvanc s tatínkem, ze stříbrné medaile se těšil Jakub Žižka s maminkou a třetí místo vybojovala Natálka Vašatová s tatínkem.
V oranžovém minivolejbalu zvítězily sestry Adélka Volcová a Katka Hrnčířová, druhé místo získali Šimonek a Matyáš Rozsypalovi a třetí místo obsadili sourozenci Hyneček a Nelinka Hruškovi.
Nejdůležitější ale bylo, že si všichni pěkně zahráli a udělali něco prospěšného pro své tělo. Příjemným překvapením byl i nečekaný dar z vinařství od pana Jägera pro všechny hrajicí rodiče, kterému tímto ještě jednou děkujeme.
Miniturnajrodice_4