Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020

PostHeaderIcon Soutěž tříd

PostHeaderIcon Soutěž tříd 2016/2017

Ve školním roce 2016/2017 se soutěž tříd organizovaná časopisem DINO nekoná - odpočiňte si :-).
 

PostHeaderIcon Superprim.cz - konečné pořadí

Konečné pořadí soutěže po dvou vyškrtnutých nejghorších výsledcích. Gratulujeme vítězi letošního ročníku - tříd 7.B a děkujeme všem za jejich aktivní účast, neb o tu šlo především.

Celý článek...

 

PostHeaderIcon Superprim.cz - Den ve škole

  Zvonek z první strany časopisu odzvonil i letošní soutěži Superprim.cz. „Konečně“ – jako bychom slyšeli J. Nicméně tváříce se, že nic neslyšíme, musíme ocenit vaše výkony v poslední hře, kdy jste se měli na malou chvilku stát spoluautory našeho bulvárního týmu a doplnit chybějící informace, jenž v článku „Den ve škole“ zřejmě zcenzurovali novinoví šotkové, případně nechápaví čtenáři. Nejvíce se zadařilo vžít se do autorových myšlenek třídě 1.A, která získala 18 bodů a o jediný bodík byla úspěšnější než třídy 3.B a 7.B. Děkujeme za usměvavou účast osmnácti třídám naší superškoly.

Celý článek...

 

PostHeaderIcon Superprim.cz - červnová soutěž

A máme tu poslední soutěžní úkol – tentokrát žádná nápaditost, natož fantazie či snad i pracovitost. Jen štěstí – věc, která je v životě nezbytná stejně, jako v naší červnové soutěži J. Náš bulvární tým monitoroval celý rok dění v naší škole a sestavil jeden naprosto obyčejný „Den v naší škole“. Jenže buď už z celoroční únavy, či snad díky těm malým mrškám – tiskařským šotkům - se stalo, že řada podstatných informací z naší objevné reportáže se ztratilo. Tedy alespoň ve vašich výtiscích květnového čísla školního časopisu. Správná verze totiž existuje – zapečetěna ve žluté obálce v trezoru naší školy. A je jen na vašem odhadu a hlavně štěstí, jak moc správně se vám podaří zacelit všechny chybičky a nejasnosti, které šotci s vaším časopisem provedli. Květnové číslo Dina se k vám tentokrát dostane přesně v pátek 3. června v 8 hodin a vy budete mít pouhé dvě hodiny na to, abyste se na vložené příloze pokusili doplnit náš příběh ze strany jedenáct tak, jak je napsaný doopravdy. Nezapomeňte – šotek čeká na vaše co možná nejsprávnější řešení v pátek 3. června pouze do 10 hodin v kanceláři školy. Přejeme hodně štěstí v poslední soutěži Superprim.cz!!

 

PostHeaderIcon Superprim.cz - dres třídy

Předposlední část soutěže Superprim.cz nás potěšila zejména v tom, že poprvé se zapojily všechny třídy naší školy. Sešlo se nám tedy plných devatenáct různě zpracovaných dresů třídy, které jsme nechali hodnotit deseti nezávislými porotci a v rámci objektivity jsme každé třídě škrtli nejlepší a nejhorší výsledek. Nejvíce zaujal hodnotitele „Dres třídy“ 5.A, který získal suverénních 168 bodů, na druhém místě se umístil třídní vláček 7.B se 149 body a na pomyslné stupně vítězů vystoupalo ještě tričko 1.B za 146 bodů. Pochvalu ovšem zaslouží všechny třídy za nápaditost a chuť se na to nevykašlat.

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>

Strana 1 z 6
Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz