Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Hráčky z VK PFN Znojmo - Přímětice v italském Trentu - Povu předvedly skvělý volejbal

Poslední květnový prodloužený víkend odjely dívky z VK PFN Znojmo s oficiální delegací města Znojma pod vedením zkušené organizátorky celé akce, paní Jitky Schneiderové, do našeho italského družebního města Trenta - Villazzana a Pova. Hráčky reprezentovaly naše město skvěle zvládnutou hrou volejbalu v přátelském utkání, kdy proti domácímu týmu Trento - Povo jednoznačně, za podpory celé delegace, zvítězily 3:0.

Trento_22

Nádherný pohár a 1. místo vybojovaly tyto hráčky: nahravačky - Kateřina Kravcová, Natálie Blažková, smečařky- Kristýna Vágnerová, Andrea Krčová, univerzálky - Magdaléna Ludvíková, Tereza Klajmonová, blokařky - Nela Hrušková, Aneta Nováková, Sofie Menšíková a libero - Lucie Svobodová. Nejlepším zážitkem pro všechny přítomné ale byl přidaný set, kdy se promíchaly volejbalistky z obou zemí a zahrály si vyrovnaný zápas. Italští přátelé připravili pro oficiální i sportovní delegaci pestrý program, z něhož dívky ocenily především exkurzi ve starobylém Trentu a návštěvu ultramoderního Muzea přírodních věd, jehož silueta připomíná linii hor. Dojemné bylo i oficiální setkání s pozdravy ve vile Mersi a jejich krásných zahradách, kde se děvčata dozvěděla podrobnosti o pomoci obyvatel města Znojma a jeho přilehlých vesnic italským lidem za doby první světové války. Jeden z důvodů proč je město Trento našim družebním městem. I přes občasnou nepřízeň počasí budou děvčata na tuto nevšední návštěvu severoitalského města a jeho příměstských částí Villazzano a Povo, obkolopené majestátními Dolomity, rády vzpomínat.
Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz