Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Akce a výsledky Výsledky akcí a soutěží

PostHeaderIcon Prvňáčci ve VIDA centru

V pátek 13. prosince navštívili naši prvňáčci VIDA CENTRUM Brno a užili si první školní výlet. Ihned po příjezdu si nemohli nechat ujít 3D film Pidiobři. Zhlédli dobrodružství s odvážným čipmankem a nebojácným stepním křečkem.

Vida_27

Díky záběrům natočeným pomocí vysokorychlostních kamer s ultra vysokým rozlišením zažili 43 minut plných napětí, roztomilých scén i dojemných okamžiků ze skutečného života hlodavců. Poté se rozptýlili ve stálé expozici a naprostou většinu exponátů si vyzkoušeli úplně sami – moderovali počasí, prošli srdcem obra, změřili si tep, svoji reakční rychlost, hráli si na světelné nášlapné mřížce, otestovali sílu svého hlasu, vyzkoušeli autodráhu, fungování vodíkové rakety a Bermudského trojúhelníku, balónkovou pumpu, cyklónu, rotující místnost, tornádo…… Byla to prostě velká zábava. Nakonec se zúčastnili třaskavé adrenalinové show Detonátor. Čekali je pokusy s tekutým dusíkem, střelným prachem i hořlavými plyny.

Už se těšíme na příště! 

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz