Poslední fotogalerie
Foto 2019/2020
Montessori třídy

od školního roku 2012/2013

Divišovy Noviny

Výuka on-line

Výukový a evaluační

web školy

Školní bazén

Srdečně Vás zveme

Den otevřených dveří

denně po tel. domluvě

515 211 010

515 211 013

Úvod 2019/2020 Plány, přehledy, informace

PostHeaderIcon Organizace odpoledního vyučování

V letošním školním roce probíhá na naší škole odpolední vyučování každý den kromě pátku.

1. Třídy absolvující odpolední vyučování

Pondělí - 7.vyuč.hodina

4.AB+5.AB – Sv (1. skupina – VOC)

Úterý - 6.+7. hodina

5.A – Uak (SME), 5.B – Uak (ŽIŠ)

Středa - 7.vyuč.hodina

4.AB+5.AB – Sv (2. skupina – VOC, 3.skupina - SVO)

Středa - 7.+8. hodina

7.A –  Uak (KRA), Fy (ZOU)

Středa - 8.+9. hodina

8.AB – Uak (KRA, BAR)

Středa - 8.+9. hodina

9.AB – Ekv (OPR), Voz (BLA)

Čtvrtek – 7.+8. hodina

6.AB – Voz (BLA), Sp (ZOU, BU

 

2. Organizace dozorů, odchody z hodin

Sportovní výchova 4.AB, 5.AB (pondělí, středa) – žáci čekají před 7. hodinou v krčku před tělocvičnou, žáky vpouští do prostoru tělocvičen vyučující

Výtvarná výchova 5.A, 5.B (úterý) - žáci čekají před 6. hodinou v krčku, kde je zajištěn dozor. Do třídy si je těsně před zvoněním odvádí vyučující, který nad třídou zajišťuje dozor o přestávce mezi 6. a 7. hodinou.

Svět práce, Výchova k občanství a zdraví 7.A, 7.B (středa), 6.A, 6.B (čtvrtek) - žáci čekají před 7. hodinou v krčku, kde je zajištěn dozor. Do třídy si je těsně před zvoněním odvádí vyučující, který nad třídou zajišťuje dozor o přestávce mezi 7. a 8. hodinou.

Umění a kultura 8.A, 8.B , Ekologická výchova, Výchova k občanství a zdraví 9.A, 9.B (středa) - žáci čekají před 8. hodinou v krčku, kde je zajištěn dozor. Do třídy si je těsně před zvoněním odvádí vyučující, který nad třídou zajišťuje dozor o přestávce mezi 8. a 9. hodinou.

Umění a kultura, Fyzika 7.A (středa) - žáci čekají před 7. hodinou v krčku, kde je zajištěn dozor. Do třídy si je těsně před zvoněním odvádí vyučující (KRA). Po 7. vyučovací hodině odvádí vyučující třídy zpět do prostoru krčku a šaten, kde je zajištěn dozor. Před začátkem 8. vyučovací hodiny si žáky odvádí vyučující do třídy (ZOU)

Žáci, kteří měli 5. vyučovací hodinu volno, smí do školy a do šaten vejít až po zvonění na přestávku před 6. vyučovací hodinou. Podobně žáci, kteří měli 6. (7.) vyučovací hodinu volno, smí do školy a do šaten vejít až po zvonění na přestávku před 7.  (8.) vyučovací hodinou. Na toto zvonění mohou počkat ve spojovacím krčku, kde je zajištěn dohled správními zaměstnanci nebo učiteli - viz rozpis dohledů. O přestávkách před 7. a 8.  vyučovací hodinou čekají žáci výhradně ve spojovacím krčku k jídelně (dohled zajištěn dle rozpisu), do tříd a učeben je přes šatnu odvádějí vyučující 2 minuty před zvoněním na hodinu.

 

3. Evidence docházky, zápis do třídních knih

Po skončení dopoledního vyučování odnáší třídní knihu vyučující z poslední hodiny do sborovny. Zde si ji na začátku odpoledního vyučování opět vyzvedne příslušný vyučující. Rovněž po ukončení odpoledního vyučování je za odnesení třídní knihy do sborovny zodpovědný vyučující z poslední hodiny. Nepovinný předmět sportovní výchova ve 4. a 5. ročníku se zapisuje do zvláštní třídní knihy.

Prohlídka školy
Zaměstnanci školy
Přihlášení
Vyhledávání
Projekty školy

Projekty školy

Projekt školy

Robotel Homework

Robotel Homework

Anketa
Co je na naší škole nejvíc super?
 
Zřizovatel školy

Město Znojmo

www.znojmocity.cz

Portál jmskoly.cz

Partneři školy
Ověřená instituce
Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola Znojmo - Přímětice (pobočka Znojmo, Ke Škole 569/15) - ekatalog.czZákladní školy - ekatalog.cz